WELKOM BIJ

Oh die Zee 

Maak van 7 juli tot en met 3 september een theatrale audiowandeling in Den Helder. De wandeling gaat over Willemsoord en de Dijk. U krijgt bij de start een routekaart en een koptelefoon/mp3 en luistert op drie bijzondere plekken, uitkijkend over het water, naar de avonturen van Odysseus.

 

Tijdens de wandeling neemt u plaats op een zeecontainer op de dijk, in een scheepswrak in Jachthaven Willemsoord en op 4 meter hoge 6-persoonsschommels in de Museumhaven van Willemsoord. De fascinatie voor de zee staat tijdens de wandeling centraal, alleen kijkt u er nu eens op een totaal andere manier naar. De wandeling is in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Er is tevens een speciale jongerenversie voor kinderen vanaf 10 jaar (ook in het Nederlands, Engels en Duits).

 

De wandeling is een kleine 3 kilometer en u mag er maximaal 4 uur over doen, bijvoorbeeld om langer op de locaties te zitten of onderweg naar het Marinemuseum of Reddingmuseum te gaan of lekker iets te drinken bij één van de restaurants op Willemsoord.

 

Toegangsprijs: € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar.

De start is bij restaurant Stoom, Willemsoord 60D, dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur (laatste starttijd).

 

Kijk voor meer informatie op www.ohdiezee.nl