WELKOM BIJ

Ballorig Kinderspeelparadijs 

Ballorig Kinderspeelparadijs is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest! Bij Ballorig Den Helder zijn heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er lekker voetballen in de voetbalkooi, springen op de mega trampoline en nog veel meer! Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. 

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen of iets lezen aan onze tijdschriftentafel. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

 

Ballorig Kinderspeelparadijs
Willemsoord 51
1781 AS Den Helder
T: 0223-616001
www.ballorig.nl/denhelder


Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur
schoolvakanties en feestdagen van 10.00 tot 19.00 uur
Kerstvakantie van 25 december tot en met 9 januari
1e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

Ballorig Den Helder behoudt zich het recht voor, op rustige dagen en bij mooi weer, eerder te sluiten dan de aangegeven sluitingstijden.


Openingstijden keuken:
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
weekenden, schoolvakanties en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur