WELKOM BIJ

Campers 

Grenzend aan de jachthaven kunt u gebruik maken van de camperplaatsen. Hier treft u een aantal ingerichte camperplaatsen waar u uw camper kunt neerzetten en genieten van een verblijf op deze unieke locatie.

 

Bij de waterstortplaats kunt u uw afvalwater (grijs water) lozen, uw chemisch toilet legen (binnen) en schoon water innemen. Sinds april 2015 zijn er ook stroompalen. U kunt hier gebruik van maken door middel van een muntje die u bij het havenkantoor kunt kopen. 1 muntje is € 1,- voor 2 kWh. Bovendien kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven.

 

U kunt maximaal 2 nachten gebruik maken van de camperstaanplaatsen. Het tarief bedraagt

€ 12,50 per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2 personen, het lozen van afvalwater en het legen van het chemisch toilet. Ook het gebruik van wifi, douches, toilet en babyverzorgingsruimte zijn inbegrepen. Voor het gebruik van de wasserette dient u een sepkey te kopen. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor in gebouw 41, tijdens het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur.

 

Voor uw verblijf kunt u afrekenen in het havenkantoor. Dit is het gebouw aangrenzend bij de camperstaanplaatsen. Buiten de openingstijden wordt het campergeld geïnd door de havenmeester die 's avonds bij u langs komt.