WELKOM BIJ

Camperplaatsen 

Grenzend aan de jachthaven kunt u gebruik maken van de camperstaanplaatsen. Hier treft u een aantal ingerichte camperstaanplaatsen waar u uw camper kunt neerzetten en genieten van een verblijf op deze unieke locatie.

 

Bij de waterstortplaats kunt u uw afvalwater (grijs water) lozen, uw chemisch toilet legen (binnen) en schoon water innemen. U kunt tevens gebruik maken van de stroompalen d.m.v. een muntje die u bij het havenkantoor kunt kopen. 1 muntje kost € 1,- voor 2 kWh.

 

Bovendien kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven. U kunt maximaal 2 nachten gebruik maken van de camperstaanplaatsen. Het tarief bedraagt € 13,50 per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2 personen, het lozen van afvalwater en het legen van het chemisch toilet. Ook het gebruik van wifi, douches, toilet en babyverzorgruimte is inbegrepen.

 

Voor het gebruik van de wasserette dient u een sepkey te kopen. Deze is verkrijgbaar in het havenkantoor (gebouw 41), in het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. Voor uw verblijf dient u af te rekenen in het havenkantoor. Buiten de openingstijden wordt het campergeld geïnd door de havenmeester.

 

Jachtwerf Willemsoord

Willemsoord 41

1781 AS Den Helder

T: 06-54928547

E: info@jachtwerfwillemsoord.nl