WELKOM BIJ

't WAD Willemsoord 

't WAD Willemsoord is een centrum voor personen met niet aangeboren hersenletsel en/of mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte (MS, ALS, Parkinson, enz.). De activiteiten zijn onder te verdelen in creatieve, arbeidsmatige, vormende en educatieve bezigheden. Daarnaast vindt behandeling op het gebied van motorische ontwikkeling en afasie plaats. We werken ondermeer samen met sportschool Rik Niks

't WAD Willemsoord richt zich behalve op activiteiten binnen de muren van Willemsoord ook op activiteiten die meer in de samenleving plaatsvinden. Zo is het onder meer mogelijkheid om samen met een “jobcoach” te zoeken naar een werkplek in een bedrijf. Het is ook mogelijk om samen met een begeleider of vrijwilliger deel te nemen aan een cursus in de buurt. Tevens is er op de Marsdiepstraat( in het HOC gebouw) een ruimte ingericht om te oefenen en trainen met computers en IPads.

Wij richten onze ondersteuning op het (opnieuw) ontdekken van perspectief, deelnemen aan het maatschappelijk gebeuren en het ontmoeten van andere mensen. Alle activiteiten die wij met cliënten ondernemen zijn gericht op dingen die er toe doen.

 

't WAD Willemsoord

Willemsoord 29C

1781 AS Den Helder

T: 0223-669151

E: cees.wijnands@esdege-reigersdaal.nl

W: www.esdege-reigersdaal.nl